Afdrukken
PDF

Healthclub Topvorm is opgericht in 1997 door René Tieben en Alanda Buter.

Het was René zijn droom om een fitnesscentrum te beginnen. Aanvankelijk kwam Alanda met het voorstel om deze droom werkelijkheid te laten worden.
René, toen nog werkzaam bij een fitnesscentrum in Emmen, ging zich oriënteren waar nog geen fitnesscentrum was gevestigd en zijn zoektocht eindigde in Schoonebeek. Op attenderen van de gemeente kwam het pand aan bod waar voorheen een supermarkt zat.
Met behulp van zijn ouders en na een verbouwing van drie maanden was het dan zover.

HealthclubTopvorm opende haar deuren! En al snel bleek door het groeiend aantal leden dat de eerste opstelling moest worden uitgebreid en dat gebeurde dan ook en na vele verbouwingen was het eindelijk helemaal klaar.

Healthclub Topvorm is een groot sportcentrum voor iedereen die wat aan het lichaam en aan gezondheid wil veranderen.
Vroeger was de trend om zoveel mogelijk spieren te kweken; nu is de trend om gezond in het leven te staan.
Ook is er een ontwikkeling geweest in fitnesscentra. Ging je vroeger naar de sportschool (grote klerenkasten), nu zijn fitnesscentra welnesscentra geworden met veel luxe.

Grote healthclubs hebben erg veel te bieden inclusief een prima service maar daar is de contributie dan ook naar!
Met de intrede van de low- budgetclubs is de contributie onder druk komen te staan.
Deze clubs bieden alleen fitness zonder enige begeleiding en geven ook geen groepslessen meer.
De fysiologie van Healthclub Topvorm is dan ook de beste van deze twee werelden. Een ruim aanbod, veel service en professionele begeleiding en met de goedkoopste prijsbeleid van het Noorden.

Healthclub Topvorm is een fitnesscentrum waar echt iedereen terecht kan en waar men zich direct thuis voelt. Het begint al op jonge leeftijd bij Healthclub Topvorm want kinderen vanaf 4 jaar zitten reeds op Streetdance. Onze oudste gast is 87 jaar en zij sport al vanaf het begin bij ons en doet nog steeds het rondje aan toestellen en oefeningen. Zij heeft het prima naar haar zin bij Healthclub Topvorm!

Alle leeftijdsgroepen hebben inmiddels hun eigen trainingmogelijkheid en de mogelijkheden zijn enorm. U kunt terecht voor onder andere fitness, Easy-line, Betterbelly, Zumba natuurlijk en ook voor Spinning en Sh`Bam.

Kortom: wilt u een gezond lichaam en daardoor een gezonde geest, dan is Healthclub Topvorm ook jouw vorm!

 Team Topvorm!

team 2


Actie!

All-in sporten nu vanaf      € 18,75 p/m

Onbeperkt fitness en live groepslessen maandelijks opzegbaar! 

Gesubsidieerd sporten!