Afdrukken
PDF

Bootcam: de fitness trend van dit moment:

Volgens verschillende onderzoeken is Bootcamp dè fitness trend van dit moment. Bootcamp is een workout waarbij je jouw conditie verbetert en je spieren verstevigt. De trainingen zijn ideaal om ‘in shape’ te komen.

Wij geven onze trainingen binnen en in uitdagende omgeving van bos, strand, park enz. Onze missie is om onze deelnemers met een voldaan gevoel en met een glimlach naar huis te laten gaan.

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is een fitness programma voor binnen en in de buitenlucht. Om je snel in goede conditie te krijgen of te houden, heeft het Topvorm Bootcamp Team een speciaal programma ontwikkeld. We hebben enthousiaste en inspirerende Personal Trainers de je helpen om fit en energiek te worden of te blijven.

Het klinkt veel strenger dan het is. De belangrijkste ingredienten zijn: lekker buiten bezig zijn, gezellig samen in een groep, verbeteren van je conditie en je (spier)kracht, fit en soepel worden (of blijven) en PLEZIER!

De trainingen zijn voor zowel wel mannen als voor vrouwen. De trainer zal zijn trainingen aanpassen naar jouw fitheidsniveau. Met Bootcamp Team versterk je jouw spieren en verbeter je jouw conditie.

De fitness trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Maar ook onderdelen die je mischien wel kent van telefisie programma's zoals; Obese! Daar worden oefeningen gedaan met behulp van Kettlebells Powerbags, Battle Rope, Medicinebal enz. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen.

Ervaar nu zelf hoe leuk fitness kan zijn, meld je aan voor een proefles!


Actie!

Word nu lid € 5,95 per week*

Bestaande leden profiteren ook van 20% korting actie door één nieuw lid te introduceren!

Booty Builder!

Gesubsidieerd sporten!