Betterbelly

Afdrukken
PDF

Wat doet de Better Belly®?

Methode
U gaat 3 keer per week 30 tot 45 minuten trainen met de Better Belly®.
De eerste training wordt u gewogen en gemeten, daarna gaat u 4 weken trainen en na deze periode wordt u nogmaals gemeten om het resultaat te bepalen Tijdens de training op loopband, Crosstrainer of fiets, krijgt u een tailleband om met een infrarode straling. Door de diepgaande werking van het infrarood in samenwerking met het bewegen, zal uw lichaam extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Doordat het infrarood diep doordringt in het lichaam, kan dit ook het vet aanspreken rondom uw organen. Het resultaat is dat u na 4 weken 1 tot 2 kledingmaten minder heeft!

Positieve effecten
De vele positieve effecten op het lichaam met de Better Belly®:
Stimuleert de vetverbranding.
Ondersteunt het herstel.
Bevordert soepele gewrichten en spieren.
Voert afvalstoffen uit het lichaam.                                                                                                                                                                                      Vermindert rugklachten.
Helpt bij menstruatieklachten.                                                                                                                                                                                             Verhoogt het basaalmetabolisme (de stofwisseling).
Bevordert een goede nachtrust.

 

Praktische zaken Better Belly®
Het gebruik van Better Belly®
Better Belly® kan door iedereen gebruikt worden. De Better Belly® zal verwarmt worden doormiddel van Infrarood dieptewarmte tot een maximale temperatuur van 60 graden Celsius.
Door deze verwarming zal het lichaam harder werken om de warmte kwijt te kunnen zowel op de oppervlakte als dieper in het lichaam. Dit zorgt er voor dat er plaatselijk vet verbrand word op de zichtbare plekken (zwembandjes) maar ook op de niet zichtbare plekken (vet rondom de organen).

 

Actie!

Word nu lid € 5,95 per week*

Bestaande leden profiteren ook van 20% korting actie door één nieuw lid te introduceren!

Booty Builder!

Gesubsidieerd sporten!