Voorbeeld van een categorie blog weergave (FAQs/Algemeen categorie)

Bokwa

Afdrukken
PDF

 

 

 WAT IS BOKWA? Bokwa is een nieuw en compleet andere benadering van groepstraining die zich momenteel heel snel verspreid over de hele wereld. Bokwa deelnemers tekenen letters en cijfers met hun voeten tijdens het beoefenen van een energieke cardio workout routine. Dit alles op actuele hedendaagse muziek. Het concept dat geschikt is voor elke leeftijd schrijft al dansend de letters en cijfers zoals bijvoorbeeld de L,3.J en K en vele andere combinaties op de vloer.

BOKWA IS ANDERS! Geen getelde stappen Omdat de Bokwa stappen gestructureerd zijn en gebaseerd op de vormen van letters en cijfers heeft Bokwa geen telling nodig bij het maken van de stappen zoals bij een traditioneel 8-tellen systeem dat gebruikt wordt bij de meeste fitness programma’s. Voel simpelweg de muziek en beweeg op de beat ervan samen met de andere deelnemers binnen de groep. Geen choreografie! Als je eenmaal de stappen kent volgens de structuur van Bokwa is deze van jou en dans je hetzelfde als andere Bokwa deelnemers in bijvoorbeeld Taiwna, Australië, Engeland of de U.S.A. Bokwa is echt universeel. Hedendaagse actuele populaire radiohits We doen Bokwa op wereldse muziek die past bij het globale publiek. De muziek geeft je volop energie. Het zijn vaak dezelfde titels die je hoort op je autoradio. Iedereen kan meedoen aan Bokwa Omdat de passen gestructureerd zijn als letters en cijfers kan iedereen eenvoudig meedoen. Zelf kids vanaf 4 jaar maar ook als u de 70 al gepasseerd, mannen en vrouwen. Mensen met 2 linker benen en mensen die absoluut niet kunnen dansen. Iedereen deelt een geweldige ervaring in zijn eigen groep.

WIE HEEFT BOKWA GEMAAKT? Bokwa is ontwikkeld door de internationaal bekende fitness personality Paul Mavi, een van meest toonaangevend groepsfitness instructeurs in Los Angeles. Gebruik makend van zijn percussie achtergrond als musicus en danser omdat hij van Zuid-Afrikaanse afkomst is, ontwikkelde hij de afgelopen 8 jaar Bokwa voor zijn eigen groepen. Begin 2012 ging hij samenwerken met Johann Verheem die via televisiekanalen het concept voor het grote publiek in de U.S.A. bekend maakte. Sindsdien heeft Bokwa zich ontwikkeld en verspreid over de wereldbol. Met als gevolg een groot aantal instructeurs die zich deze fitnessvorm middels gecertificeerde trainingen ook eigen heeft gemaakt. Het voelt helemaal niet aan als een work-out Vanwege de energieke muziek die gebruikt wordt, het plezier dat je beleeft en de vaste voorgeschreven stappen samen met de motivatie die dit brengt raken mensen helemaal verslingerd aan Bokwa. Je hebt niet eens in de gaten dat je tot wel 1200! calorieën verbrandt in een enkele sessie.

ZELF OOK DEZE NIEUWE SENSATIE BELEVEN? Vanaf 1 november kunt u deze nieuwste bewegingsvorm ook bij Healthclub-topvorm op een professionele manier gaan meemaken. Alanda Tieben is Bokwa gediplomeerde instructrices staat hiervoor garant. U kunt zich aanmelden voor een van de proeflessen die binnenkort gegeven word bij healthclub-topvorm.

Bokwa wordt momenteel gegeven op de maandagochtend om 9.30 uur.

 

Zumba

Afdrukken
PDF

Fitness en dansen op meeslepende Zuid Amerikaanse ritmes. Probeer het nu zelf, deze meeslepende latin aerobic dance workout! Zumba is een fitnessworkout metdanspassen op Latijns Amerikaanse muziek. De les is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor iedereen geschikt. Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs hip hop muziek is elke les weer een feestje. U wordt er niet alleen vrolijk van; het is ook geen enkel probleem meer om de les vol te houden. Ondertussen werkt men ook nog de nodige kilootjes weg. Zumba® kan namelijk heel goed helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Tijdens de les worden er veel calorieën verbrand. Men merkt het nauwelijks omdat het een echte fun les is. Al na een paar weken merkt u verbetering bij taille en dijbenen.

 

 


 

 

 

Excursie obs-iemenhof

Afdrukken
PDF

Basisschool obs de Iemenhof uit Schoonebeek heeft een 27 april jl een sportieve dag gehad bij Healthclub-Topvorm. Alle groepen hebben aan verschillende activiteiten meegedaan, om kennis te maken met de sportschool. Zo konden de jongsten opgaan in het kleuterdansen. Aan de iets oudere groep 3,4 werd streetdance gegeven en de groepen 5,6,7 en 8 konden los gaan met een actieve Tae-Bo les. Iedereen heeft zich goed ingespannen en ging moe maar voldaan en enthousiast weer terug naar school. Topvorm wil de leiding en de hulp ouders van de Iemenhof bedanken voor een geslaagde sportieve ochtend. Wij zien jullie dan ook graag volgend jaar terug.

Buikspierkwartier

Afdrukken
PDF

Buikspierkwartier

Hebt u dat ook, dat u eigenlijk meer aandacht wilt besteden aan de buikspieren tijdens uw fitnesstraining? Het is vaak lastig om daar zelf toe te komen. Speciaal voor u hebben we het buikspierkwartier. Grondoefeningen op muziekHet buikspierkwartier is les op opzwepende muziek waarbij u grondoefeningen doet om buik- en onderrugspieren te versterken. We doen steeds tal van oefeningen en variaties, pittig en verantwoord op elk gewenst niveau, dus ook op uw niveau. Training en tips Tijdens de training zal de instructeur u verschillende tips geven die u ook tijdens uw individuele training kunt gebruiken.

 

Massages

Afdrukken
PDF

Mas  Massage

Wat is Sportmassage?
Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. De stofwisseling wordt door de massage positief beïnvloed.
Tevens is het mogelijk sportmassage toe te passen om het lichaam beter voor te bereiden op belasting. De massage is dan onderdeel van de warming-up.

Wat doet een Sportmassage voor u?
Door de massage zullen de haarvaatjes in de huid en spieren zich verder gaan openen, waardoor er een duidelijk toename van de doorbloeding optreedt. Hierdoor zullen de gevormde afvalstoffen beter worden afgevoerd en wordt spierpijn zoveel mogelijk voorkomen.
Een effect bij vrijwel iedere vorm van massage, dus ook bij sportmassage, is psychische en lichamelijke ontspanning.

Voor wie is deze massage geschikt?
Intensieve sportbeoefening kan leiden tot overbelastingsverschijnselen met als gevolg een achteruitgang van de weefselstructuren, waardoor de kans op een blessure toeneemt. Door sportmassage blijft het lichaam van de sporter gezond, presteert het beter en de kans op blessures neemt aanzienlijk af.
Echter, sport en verrichtingen in het dagelijks leven hebben vaak dezelfde invloed op ons lichaam, daarom is sportmassage ook voor niet-sporters erg zinvol

De duur en de kosten van de behandeling
Een sportmassage duurt circa 30 minuten en de kosten bedragen € 25,-.

 

 

Actie!

Jeugd All-in vanaf € 18,75,-*
Volwassen All-in vanaf € 22,95*
Familie abonnement € 75,- All-in per maand


incl. zonnebank douches 
Live Groepslessen fitness
* Meest genomen abonnement

Booty Builder!

Gesubsidieerd sporten!