Voorbeeld van een categorie blog weergave (FAQs/Algemeen categorie)

BBB-fitness

Afdrukken
PDF

BBB

Deze les staat geheel in het teken van het verbeteren van de conditie en is tevens gericht op de 3 grote spiergroepen: Buik, Billen en Benen. Conditietraining stimuleert hart en longen. Je krijgt een betere doorbloeding van je spieren en het versterkt de spieren en banden. Een BBB les zorgt ervoor dat de spieren in de buik, billen, benen én bovenlichaam meer spanning krijgen, zodat je er strakker uit gaat zien!

Cardio-fitness

Afdrukken
PDF

Cardiotraining is een programma dat zowel individueel als in groepsverband gedaan kan worden. Bij cardiotraining wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde trainingsapparatuur, zoals loopband, step/stair, fiets, crosstrainers en roei-ergometers. Tijdens cardiotraining ligt het accent op het verbeteren van de hart- en longfunctie.


De voordelen van cardiotraining:

  • verbetering uithoudingsvermogen
  • vermindering vetpercentage
  • verbetering lichaamssamenstelling
  • vermindering lichaamsgewicht
  • verbetering spieruithoudingsvermogen
  • verhoging algemene weerstand
  • heeft een gunstig effect op de bloeddruk
  • verbetering hartfunctie


Voor wie is cardiotraining?

Cardiotraining is een effectieve en motiverende groeps- of individuele training, geschikt voor mannen en vrouwen, voor jong en oud, voor ervaren sporters en minder ervaren sporters, kortom voor iedereen.

Technogym

Afdrukken
PDF

Healthclub-topvorm heeft Technogym als huismerk aan fitness appratuur. Dit merk is een A merk en bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde sporters. Technogym vervult sinds de Olympische Spelen in Sydney 2000 een toonaangevende rol bij de atletische voorbereiding van de deelnemers. Door het inrichten van de olympische trainingscentra biedt Technogym ondersteuning aan de atleten bij het behalen van hun topprestaties. Dit zal ook in Londen 2012 weer het geval zijn.

Jeugd Olympische Spelen 2010Olympische

Technogym, leverancier van het Olympisch fitnesscentrum voor de eerste editie van de Jeugd Olympische Spelen Na Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006 en Peking 2008, heeft Technogym de eer gehad om het ...

Olympische Spelen Sydney 2000Sidney

Technogym in Sydney 2000, de eerste olympische ervaring In 2000 is Technogym uit 34 kandidaten gekozen als officiële partner voor de levering van krachttoestellen en cardiovasculaire apparatuur.Dat ...

Olympische Spelen Athene 2004 Athene

Technogym veroverde ook de Olympische Spelen in Athene Na het succes van Sydney 2000 is tijdens de Olympische Spelen van Athene 2004 opnieuw bevestigd dat “Made in Italy” de wereld heeft veroverd. ...

Olympische Spelen Turijn 2006    Torino

Technogym in Turijn 2006 voor een uitstekende atletische voorbereiding Na de verovering van het alleenrecht bij de Olympische en Paralympische Spelen in Sydney 2000 en Athene 2004, heeft Technogym wederom ...

Olympische Spelen                    Beijing

Fitness

Afdrukken
PDF

Fitness is een trainingsvorm gericht op het verbeteren van de lichamelijke fitheid, die bestaat uit:

 

§  Conditie training
Wanneer je aan je conditie werkt, verbetert je algehele fitheid. Dit wil zeggen dat je veel meer energie krijgt overdag. Tevens verminder of voorkom je eventuele lichamelijke klachten. Ook kun je je uithoudingsvermogen / hartlongfunctie verbeteren, waardoor bepaalde dagelijkse activiteiten gemakkelijker vol te houden zijn. Tijdens deze training zul je voornamelijk gebruik maken van onze cardioapparatuur: loopbanden, hometrainers, crosstrainers, roeiers en de steps.

§  Vetverbranding
Wie wil dit niet? Door met cardiotraining je hartslag op te voeren ga je meer vet verbranden. Samen met één van onze fitnesstrainers wordt bepaald wat je juiste hartfrequentie is. Deze zul je dan ook zoveel mogelijk aanhouden. Hiervoor gebruiken we dezelfde apparaten als voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen.
Als je van je “buikje” af wilt, hebben wij ook iets moois te bieden: Better-Belly®. Lees meer hierover onderaan deze pagina.
Sporten is een ideale calorieënverbrander. Wil je resultaat zien? Dan raden wij aan het sporten te combineren met het aanpassen van je eetpatroon. Spierversteviging, spieruithoudingsvermogen en spierkracht
Waarom is het belangrijk om je spieren te trainen? Het voorkomt lichamelijke klachten aan spieren en gewrichten. Heb je al last van klachten, dan kun je met doelgerichte oefeningen je klachten verminderen of helemaal over laten gaan.
Natuurlijk kun je de spierverstevigende toestellen ook gebruiken voor je algehele fitheid. Wil je meer spierkracht dan gebruik je de toestellen op een andere manier. Je traint dan met meer gewicht. Ook heb je meer afwisseling. Per spiergroep doe je 2 à 3 oefeningen. Daarnaast wordt er ook meer met “losse gewichten” getraind. 

 

 

Kinderfeestje

Afdrukken
PDF

Hallo jongens en meiden,

 

Ben je binnenkort jarig? En vind je het leuk om een sportief kinderfeestje te houden?

Kom dan bij Healthclub Topvorm je kinderfeestje vieren!

Je kunt kiezen uit 2 arrangementen.

 

1. Kinderfitness inclusief drinken, patat en een snack         € 9.50 p.p

2. Streetdance les inclusief drinken, patat en een snack     € 9.50 p.p

 

Voor verdere informatie kom langs of bel naar 0524-533425.

 

Groetjes,


Kinderfeestje
Actie!

Jeugd All-in vanaf € 18,75,-*
Volwassen All-in vanaf € 22,95*
Familie abonnement € 75,- All-in per maand


incl. zonnebank douches 
Live Groepslessen fitness
* Meest genomen abonnement

Booty Builder!

Gesubsidieerd sporten!