Healthclub Topvorm
Gezondheid op z'n top
 

Topvorm Pro App

Wordt een pro met Healthclub Topvorm!

Onze Fitness App biedt je allerlei services voor een fit en gezond leven. Je kan je eigen fitness schema's maken en je voeding bijhouden. Zo kun je direct zien hoeveel progressie je boekt.


Powerplate

De powerplate geeft verschillende vibraties waardoor je spieren samentrekken en ontspannen. Door deze vibraties geeft de powerplate een snelle, maar effectievere workout. De trillingen zorgen er namelijk voor dat je lichaam harder werkt om de stabiliteit te behouden. Daardoor is het genoeg om stil te blijven staan op de machine en heb je toch een effectieve workout! 


Better Belly

Minimaal 3x per week 45 minuten lang. train je op een loopband voor minimaal 4 weken. Tijdens de training krijgt je een tailleband om met infrarood straling welke opwarmt tot 55 a 60 graden, hierdoor zal de infrarood warmte tot diep onder de huid dringen. De Better Belly tailleband zorgt middels de infrarood warmte dat de doorbloeding juist in dit gebied verbeterend waardoor de vetverbranding met 100% wordt verhoogt! Voor meer info, kijk op  https://www.betterbelly.nl/

Zonnebank

Een zonnebank is niet alleen geschikt voor het krijgen van een bruine tint. Mensen gebruiken een zonnebank ook voor een betere doorbloeding van hun spieren en gewrichten. Daarom dat zonnebanken ideaal is voor onze leden! Ben je geen lid, maar wil je ook graag gebruik maken van onze zonnebank of Turbobruiner? Dat kan al vanaf €3,00! Kijk bij tarieven voor de mogelijkheden.

 

Graag gebruik willen maken van bovenstaande faciliteiten wanneer het jou uitkomt? Reserveer dan op tijd!

 


 

 

 

  
 
E-mailen
Bellen
Instagram